Испански език за най-малките

Instituto Cervantes Sofia (Институт Сервантес София) в партньорство с Детска къща „МОМО“ организират през юни и юли лятно училище с интензивно изучаване на испански език за деца от 5 до 7 г.

Курсът предлага стартово езиково ниво за деца – „Първи стъпки“ (30 учебни часа) от програмата на Instituto Cervantes Sofia, след преминаването на което децата могат да продължат в следващо ниво на изучаване на езика. Езиковият курс следва учебната програма на Instituto Cervantes Sofia и се води от негови преподаватели. Институт Сервантес-София гарантира качеството на курсовете по испански език за деца в Детска къща „МОМО“. Успешно преминалите курса получават сертификат за успешно преминат курс по испански език съгласно учебния план на Института.

Програмата на лятното училище включва интензивно обучение по испански език предиобед и творчески занимания и игри на български език в следобедните часове. Заниманията ще се провеждат в сградата на учебен център Детска къща „МОМО“ на ул. „Поп Богомил“ 47.

Дневна програма:
8:30 – 9:30 ч – Прием и закуска
9:30 – 11:30 ч – Занимания с испански език с преподаватели от Институт Сервантес
11:30 – 12:00 ч – Игра на открито
12:00 – 13:00 ч – Обяд и кратък отдих
13:00 – 15:00 ч – Организирани занимания: (1) Импровизационен театър за деца (2) Философия за деца (3) Настолни игри
15:00 – 15:30 ч – Следобедна закуска
15:30 – 17:30 ч – Организирани занимания: (1) Час по приложно изкуство (работа с глина, приложни материали, бои) (2) Занимание/игри на открито

Детска къща „Момо“ разполага със самостоятелен вътрешен двор.
Всеки петък децата ще бъдат извеждани извън центъра за посещение на музеи и/или паркове.

Условия за включване в курса:

Всеки модул на курса е с продължителност 3 седмици (30 учебни часа испански език).

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ:

Mодул 1: 19.06 – 07.07
Mодул 2: 10.07 – 28.07

Цена на Модул: 475 лв (Таксата включва посочените занимания, планирани учебни материали и храна. Таксата не включва допълнителни разходи като такси за вход в музеи и/или транспорт).

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

За да заявите своето участие в Първи модул на курса, необходимо е да внесете депозит от 100 лв до 10 юни 2017 г. Депозитът се приспада при заплащане на таксата за участие, но не се връща при отказ от участие. Второ дете от семейството ползва отстъпка от 20%.
При записване на дете е необходимо да ни предоставите трите имена, дата на раждане, телефон и имейл на родител, за да бъде включено детето в информационната система на Instituto Cervantes Sofia.

Курсът стартира при сформирана група.

Испански език за най-малките