За нас

Нашата мисия

В нашите образователни центрове поставяме личността на детето в центъра на учебния процес. Стараем се да подбираме и съчетаваме добри практики от различни педагогически методики, за да отговорим на емоционалните и познавателни потребности на децата.  Работим за целенасоченото развитие на вроденото детско желание за учене и откривателство, за насърчаване на въображението и творческото мислене на малчуганите, за свободата им на изразяване.

Формирането на самостоятелна личност, която смело изследва света и с радост участва в него, е в основата на възпитанието, което даваме на нашите деца.

Стараем се да превърнем детската градина в естествено продължение на семейството, затова нашите центрове съчетават домашен уют и приятелско отношение към всеки малък посетител.

Нашето семейство

Нашето семейство включва Частна детска градина „Момо“ и Детска къща „Приказка без край“. Частна детска градина „Момо“ е учебно заведение, лицензирано от Министерството на образованието и науката. Грижата за децата е организирана в три възрастови групи от 10-12 деца, което осигурява спокойна среда и индивидуален подход на адаптация.

Частна детска градина Момо се помещава в самостоятелна къща с двор в центъра на София, ул. „Поп Богомил“ № 47. Достъпът до сградата се контролира с видео наблюдение.

Натисни тук, за да разбереш повече за Детска къща „Приказка без край“